"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 16 випуск від 16.11.2023

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наближається фінал, тож настав час найріднішим людям завітати до учасників, щоб підтримати їх. Але чи зможуть вони справитися з тими завданнями, які приготували для них судді? Про те, де і коли дивитися 16 випуск "МастерШеф", читайте у нашому матеріалі.

Зустріч з рідними розчулить кожного учасника, але судді швидко повернуть їх до реальності, повідомивши, що їм не потрібно буде готувати. На цей раз гості візьмуть на себе цю важливу функцію!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шефам важливо давати чіткі та зрозумілі вказівки. Тож готуватимете саме ви, а наші аматори спостерігатимуть і допомагатимуть вам з балкона,

— розповідають судді.

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 16 випуск від 16.11.2023 - фото №1

Чи відгукнуться батьки хоча б на одну пораду з балкона? Як реагуватиме чоловік Вікторії на Романа? Чи проявить Оля себе з нового боку у спілкуванні з друзями? А чия команда принесе довгоочікувані кітелі учасникам?

Далі учасникам доведеться готувати десерти з тих предметів, які взагалі не асоціюються з кухнею. Перетирати шпаклівку, забивати цвяхи, заливати підлогу — це вже не те, що замішування тіста. Таким чином, аматорам треба показати, що ніщо не зупинить їх на шляху перемоги.

Якщо вмієте готувати смачно, то вам буде достатньо молотка зі шпателем,

— говорять судді.

Не пропустіть запеклу боротьбу за місця у проєкті за декілька кроків до фіналу. Дізнайтеся, хто стане учасником урочистої церемонії вручення білих професійних кулінарних вбрань!

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитися 16 випуск від 16.11.2023 - фото №2

Дивіться 16 випуск кулінарного шоу "МастерШеф-12" 16 грудня о 19:00  на сайті  "СТБ". Дізнайтесь, які ще сюрпризи чекають на учасників.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся,  як пройшов 15 випуск  12 сезону "МастерШеф". Ми розповіли, хто з учасників не зміг освоїти світ TikTok.