Не зміг освоїти світ TikTok: як пройшов 15 випуск 12 сезону "МастерШеф" і хто покинув шоу

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Впродовж 12 років існування проєкту "МастерШеф" світ відчутно трансформувався. Раніше глядачі могли спілкуватися з учасниками та суддями лише через екран телевізора. Проте зараз все змінилося. 15 випуск шоу був присвячений кулінарії майбутнього, а суддями вперше стали сотні тисяч людей, які голосували за найкращий рецепт відео в Instagram та TikTok. Хто з учасників не зміг впоратися з соціальними мережами та покинув шоу? Дізнайтеся в нашому матеріалі!

У першому конкурсі нового випуску пари були визначені жеребкуванням. Руслан працював з Колею, Катя з Вікторією, Оля з Ромою, а Ілля з Валерією. Помічниками аматорів стали учасники "МастерШеф. Діти" та "МастерШеф. Підлітки". Завдання було створити відеорецепт тривалістю 60 секунд. Перемогу здобула команда Ольги та Романа, а програли Руслан з Миколою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не зміг освоїти світ TikTok: як пройшов 15 випуск 12 сезону "МастерШеф" і хто покинув шоу - фото №1
Не зміг освоїти світ TikTok: як пройшов 15 випуск 12 сезону "МастерШеф" і хто покинув шоу - фото №2

У другому конкурсі нейромережа виступила помічником учасників. Вона генерувала рецепти за картинками, а команди Ольги та Миколи повинні були їх втілити. Програла команда Олі та Миколи.

Хто залишив "МастерШеф" у 15 випуску 12 сезону?

Ракетні обстріли змусили українців познайомитися з різноманітними приладами, які рятують від холоду та темряви. В битві чорних, де змагалися Руслан, Ілля, Валерія та Микола, учасники згадували, як це — готувати без світла. На жаль, найгірше з усіма завданнями цього разу впорався один з найсильніших учасників шоу Микола Петровський. Саме він покинув "МастерШеф" у 15 випуску 12 сезону.

Не зміг освоїти світ TikTok: як пройшов 15 випуск 12 сезону "МастерШеф" і хто покинув шоу - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що "Розсміши коміка"  повертається на екрани . Дізнайтеся, хто замінить легендарне тріо коміків і ведучого!