"З історією в мене було погано": телеведучий Рома Міщеряков пригадав особливий момент зі школи

Новини ТВ-шоу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Вчити історію і при цьому щиро сміятися – більш ніж реально, бо в ефірі Нового каналу та на YouTube виходить розважально-освітній проєкт "Розкажи історію"! У ньому коміки та запрошені зірки на чолі з учителем історії обговорюють ключові події України та її видатних діячів. Більше про це - далі, в ексклюзивному матеріалі ХОЧУ.ua!

Ведучий шоу Роман Міщеряков вважає, що проєкт надзвичайно корисний для всіх. Він точно буде цікавий школярам, які зможуть легше засвоювати матеріал. А для дорослих це шоу взагалі обов’язкове до перегляду, які не пам’ятають нічого зі шкільної програми!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час зйомок нового сезону проєкту з'ясувалося, що відомий український стендап-комік та ведучий і сам не дуже "дружив" з історією донедавна!

У школі з історією у мене було погано. Я нічого не пам'ятаю, якщо чесно, – сміючись, розповідає Роман Міщеряков. – Тому радий, що в нас з'явився проект "Розкажи історію". Тепер є можливість поєднувати корисне з приємним – вчитися та розважатися.

"З історією в мене було погано": телеведучий Рома Міщеряков пригадав особливий момент зі школи - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розповідаючи про шоу, ведучий та гуморист пригадав цікавий момент з уроків історії в школі:

Пам'ятаю, якось на заміну основної вчительки прийшов молодий викладач після університету. Він провів весь урок в ігровій формі: роздав усім ролі, і ми в такому форматі вчилися. Наприклад: "Марино, уяви, що ти Княгиня Ольга. А це Тарас, він прийшов просити данину. Як ти вчиниш?". Дуже добре пам'ятаю цей урок, бо було круто!

І от, коли ми знімали новий сезон "Розкажи історію", і певну ситуацію теж розіграли по ролях, подумав: "Прикольно, що ми зробили так само, як той вчитель історії, який на один день прийшов до нашої школи". Я зрозумів, що це справді працює! Сподіваюся, що завдяки нашому проекту так само легко й цікаво будуть запам'ятовуватися факти з історії!

Проєкт "Розкажи історію" виходить щоп’ятниці о 23:00 в ефірі Нового каналу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали,  як знімався проєкт "Розкажи історію". Як з'ясувалося, ведучі не такі вже й ідеальні і пам'ятають далеко не все!