"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитись фінальний 18 випуск від 30.12.2023

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вже цієї суботи, 30 грудня, українці дізнаються ім’я переможця 12 сезону "МастерШеф". Де та коли дивитися фінальний 18 випуск шоу? Розповідаємо в нашому матеріалі!

Неймовірні враження від шоу гарантовані: кулінарів чекає тільки три поверхні під яскравими софітами, де вони готуватимуть вирішальний сет для дегустації. На першому етапі визначиться третій суперфіналіст, який приєднається до Ольги та Валерії. Хто це буде — Вікторія чи Роман?

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитись фінальний 18 випуск від 30.12.2023 - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це був складний сезон, ми покладали на вас велику відповідальність. Ви зробили незабутнє весілля Азовців, гідно віддали шану подвигів українських залізничників. Навіть попри вибухи російських ракет над головами, ви шукали продукти для маленьких пластунів. І все це ви робили єдиною командою 12 сезону. І сьогодні весь ваш колектив у повному зборі,

— говорять судді шоу.

А ще в цьому випуску на шоу традиційно повернеться вся двадцятка, щоб підтримати своїх улюбленців. Тож глядачі зможуть дізнатися, як склалося їхнє життя після завершення проєкту.

"МастерШеф" 12 сезон: коли і де дивитись фінальний 18 випуск від 30.12.2023 - фото №2

А наприкінці епізоду судді вийдуть з чорним конвертом, в якому знаходиться ім'я найкращого кулінара. Хто переміг у 12 сезоні "МастерШеф"? Дізнаємо зовсім скоро!  Дивіться 18 випуск кулінарного шоу "МастерШеф-12" 30 грудня о 19:00  на сайті  "СТБ". 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, що Дизель шоу  "пробили дно" , висміявши українців, які опинилися в окупації. Телепроєкт вже закенсилили у соцмережах.