Улюблене кулінарне шоу повертається! Відома дата прем'єри 13 сезону "МастерШеф"

Мастер Шеф
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вже зовсім скоро на телеканалі СТБ відбудеться прем'єра 13 сезону "МастерШеф". Коли ми зможемо подивитися перший випуск та чим дивуватиме новий сезон? Читайте в нашому матеріалі, а також про всяк випадок пригадайте, хто став переможцем 12 сезону .

Отже, 13 сезон "МастерШеф" вийде на екрани  10 лютого о 19:00 . Дивитися ми його будемо щосуботи в один і той самий час. Традиційно на головній кухні країни змагатимуться кулінари-аматори, а їхню майстерність буде оцінювати вже знайомий склад суддів: Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Новий сезон приголомшить глядачів не лише талантами та професіоналізмом учасників, які боротимуться за перемогу, але і їхніми унікальними історіями. Проєкт об'єднає військових та розробників дронів, а також представників різних сфер, включаючи родину рибалок, репера, близнюків та жінку-м'ясника.

Крім того, ви зможете побачити виступ крутої реперки з Полтавщини. Щоб потрапити на довгоочікуваний балкон, вона зачитає свій реп перед суддями. Але чи вистачить їй музикального слуху для участі?

Коли почалася війна, переді мною постав вибір. І я приїхав захищати країну. Тож на передовій готував хлопцям карбонару, запікав кабана тощо,

— розповів один з героїв.

Учасники 13 сезону "МастерШеф" готуватимуть для ЗСУ, волонтерів і матерів, частуватимуть переможців попередніх сезонів та зірок. А ще в кадрі глядачі зможуть побачити чимало важливих гостей проєкту: наприклад, дітей ВПО, які напередодні новорічних свят провели незабутній час на знімальному майданчику.

Нагадаємо, що це вже третій сезон кулінарного шоу, який телеканал СТБ реалізує в умовах повномасштабної війни. Зйомки 13 сезону "МастерШеф" стартували наприкінці листопада 2023 року і тривають дотепер з дотриманням усіх правил безпеки під час повітряних тривог.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про те, що Карпачов поставив найвищий бал мамі скандальної блогерки Анни Алхім на новому шоу "Супербабуся". Детальніше про цю скандальну новину читайте в цьому матеріалі .