"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись 3 випуск від 24.02.2024

Мастер Шеф
4 695
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 13 сезон, фото
stb.ua

Дізнайтеся, що чекатиме учасників у новому випуску кулінарного шоу

Уже цієї суботи на екрани вийде третій епізод кулінарного шоу “МастерШеф”. Двадцять аматорських кулінарів знову вийдуть на кухню, де їх чекають перші випробування сезону. Де дивитися 3 випуск 13 сезону “МастерШеф”? Розповідаємо далі.

У цьому випуску очікуються два конкурси та одна “битва чорних”. Аматори готові до максимального напруження, оскільки судді обіцяли низку сюрпризів, серед яких — нові правила! Унікально для цього сезону переможець випробувань матиме право автоматично пройти у наступний епізод.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також з'явився імунітет, щоб виправити недоліки минулих сезонів, коли капітан команди-аутсайдерів не мав шансів на перемогу, а капітан команди-переможців залишався без належної нагороди. Крім того, до учасників завітає Валерія Матрохіна, переможниця попереднього сезону, яка проведе особистий майстер-клас.

Учасники 13 сезону МастерШеф
stb.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хто стане новим лідером, хто потрапить в “зону ризику”, а кому пощастить отримати перший імунітет? Не пропустіть третій епізод кулінарного шоу “МастерШеф” вже завтра, 24 лютого, о 19:00 на каналі СТБ! А також не проґавте прем'єру нового шоу "Хто знає?".