"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись 4 випуск від 02.03.2024

Мастер Шеф
3 172
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 13 сезон фото
stb.ua

Розповідаємо, що цікавого буде в 4 випуску "МастерШеф"

Цієї суботи на екрани вийде четвертий епізод кулінарного шоу “МастерШеф”. Найкращі кулінари знову вийдуть на кухню, де їх чекатимуть нові випробування сезону. Де дивитися 4 випуск 13 сезону “МастерШеф”? Розповідаємо далі.

Учасники-аматори продовжують освоювати правила кулінарного шоу та відкривати для себе життя за лаштунками програми. З метою максимальної ефективності судді влаштовують три майстер-класи.

МастерШеф 13 сезон фото учасників
stb.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що успішність ресторанного бізнесу напряму залежить від майстерності керівництва та роботи команди. Однак не менш важливим фактором є складання правильного меню. Для кожного закладу вирішальною є точність відтворення страви як на смак, так і за її презентацією. У 4 епізоді учасники отримають завдання відтворити страву від Ектора, зберігаючи її унікальний смак та вигляд.

Сьогодні ви залишитеся на кухні з шефом, якого бояться та поважають! І я не дарма сказав бояться, адже він великий прихильник дисципліни та швидкості. Тож битва чорних під керівництвом Володимира — страшний сон кулінара, який перетворився на реальність,
— повідомить Ектор.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що саме покаже на майстер-класі Ольга Мартиновська? Кому буде присуджено другий імунітет у шоу? Чи розцвіли романтичні стосунки серед учасників? А хто змушений покинути проєкт у четвертому епізоді? Не пропустіть четвертий епізод кулінарного шоу “МастерШеф” вже завтра, 2 березня, о 19:00 на каналі СТБ! А також не проґавте прем'єру нового шоу "Хто знає?".