"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись 5 випуск від 09.03.2024

Мастер Шеф
6 082
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 13 сезон, фото
СТБ

Де дивитися 5 випуск 13 сезону “МастерШеф”? Розповідаємо далі!

Вже цієї суботи, 9 березня, на каналі СТБ виходить п'ятий епізод проєкту “МастерШеф-13”. Аматори готові приймати зіркових гостей, яких вже добре знають глядачі. Мало того, саме гості перевірятимуть аматорів на стресостійкість!

Робота кухарів не завжди обмежується ресторанною діяльністю. Іноді шефам доводиться готувати для конкретних осіб з їхніми власними смаковими вподобаннями, алергіями та іншими особливостями. Тому важливо вміти готувати на приватних кухнях!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього разу аматори спробують себе у ролі приватних шефів. Це досить поширена категорія кухарів, які повинні задовольняти смаки певної сім'ї або особи. Так, на шоу з'являться три сімейні пари: родина Григорія та Христини Решетників, Ксенії та Олексія Суровцевих, Аліка та Віталіни Мкртчянів.

Другий конкурс — повний контроль. Він вимагатиме знань всіх процесів у приготуванні страви, а також максимальної уваги й вміння вчасно виявляти помилки.

Сьогодні буде весело. Ось вам спойлер: половина з вас одягне чорні фартухи. А саме одна команда, яка програє. І винен у цьому буде тільки один: кріт! Легендарний конкурс, що увійшов до класики. Варіанти два: або ви кріт, або ні. Якщо кріт зробив свою роботу правильно — вся команда одягає чорні. Якщо кроту не вдається зіпсувати страву — чорний фартух отримує тільки він,
— кажуть судді.
Учасник МастерШеф-13 на кухні, фото
СТБ
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не пропустіть вже цієї суботи, 9 березня, о 19:00 п'ятий епізод кулінарного шоу “МастерШеф-13” на СТБ! А також дізнайтеся, як відбирають учасників на шоу “Розсміши коміка по-новому”.