"МастерШеф" 13 сезон: коли і де дивитись 11 випуск від 20.04.2024

Мастер Шеф
6 428
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

МастерШеф 13 сезон, фото
Фото: СТБ

Розповідаємо, де дивитися 11 випуск 13 сезону "МастерШеф"

Вже цієї суботи на телеканалі СТБ вийде 11 випуск "МастерШеф-13". Чим буде дивувати новий епізод кулінарного шоу? Розповідаємо далі!

Згоріле м'ясо та недосмажена риба? Схоже, цього разу на кухні "МастерШеф" хтось скоїть кулінарний злочин. Тож до учасників завітає спецпідрозділ "К.О.Д".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Увага! Усі залишайтеся на своїх місцях! Це місце злочину. Наразі тут діє Криміналістичний Оперативний Департамент — К.О.Д. Я — підполковник Шаблій. Це — моя команда. Ми чекаємо лише на підказки, щоб розпочати роботу,
— повідомлять озброєні гості проєкту.

Актори детективного серіалу "К.О.Д" відвідають 13 сезон проєкту "МастерШеф". А злочин, який станеться на кухні — абсолютно кулінарний. Його суть у тому, щоб учасники зрозуміли, що ж саме хотіли подати Ектор, Володимир та Ольга до того, як все згоріло.

МастерШеф, фото
Фото: СТБ

Час випробовувати учасників на стратегічне мислення, планування та домовленості. Це перевірка на стосунки та прагнення перемагати. Тож судді приготують особливе випробування для аматорів, об’єднавши в пари суперників… друзів. 

Дивіться новий 11 випуск 13 сезону "МастерШеф" на каналі СТБ вже цієї суботи, 20 квітня, о 19:00. Буде смачно, цікаво і гаряче!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Ольга Мартиновська зізналась, що втомилась від роботи в шоу "МастерШеф". Зірка часом думає, що просиджує на проєкті штани.