"Вагітна у 16" припиняє своє існування? З'явилися перші коментарі прес-служби каналу СТБ

Новини ТВ-шоу
67 105
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кадр з шоу Вагітна у 16 | СТБ
Фото: Вагітна у 16 | СТБ

Наразі в світ вийшло 4 епізоди реаліті-шоу

12 квітня на екрани українського телебачення повинен був вийти черговий епізод реаліті “Вагітна у 16”, де в одному з ефірів був скандал з педофілією . Проте, сотні тисяч, а то і мільйони українців, на жаль, не дочекалися улюбленого шоу.

Швидше за все, відоме шоу вже не будуть знімати. Про це повідомила прес-служба проєкту журналістам Детектор Медіа. Зокрема, з огляду на чутливість громадян на фоні подій, пов'язаних із широкомасштабним вторгненням, проєкт поставили на паузу. Говориться, що ті серії, які вийшли в ефір, зняли ще до широкомасштабної війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загалом, в рамках телепроєкту вийшло 4 серії. Вони в сумі набрали більше 16 мільйонів переглядів. “Вагітна у 16” - знову підкорила серця українських глядачів. Однак, попри це, на адресу шоу мав місце і хейт через персонажів, які дивували глядачів з негативної точки зору.

Отож, попри все, глядачі просять у розробників повернути улюблене шоу на телеекрани. Користувачі кажуть, що це єдина програма на вітчизняному ТБ, яка бажана для них.

Реакція фоловерів на призупинення шоу Вагітна у 16
Скриншот
Реакція фоловерів на призупинення шоу Вагітна у 16
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Люда з “Вагітна у 16” зізналася, чи справді завагітніла наприкінці зйомок шоу. Зірка скандального випуску розповіла, що насправді отримувала гроші за участь у відомому телепроєкті.