За 3 дні зібрали понад 500 тисяч! МастерШеф разом з українцями придбали спецавто для ЗСУ

Мастер Шеф
787
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Судді МастерШеф, фото
Фото: пресслужба

Авто, на яке збирав проєкт МастерШеф, нищить ворога на передовій

Сьогодні чи не кожен українець робить щось для найшвидшої допомоги. Хтось кинув кар’єру заради служби в ЗСУ, а хтось оголошує збори, аби покрити потреби армії. У січні цього року проєкт МастерШеф оголосив «Крутий заміс» — терміновий збір на спецавто для 70-го окремого батальйону територіальної оборони. Завдяки донатам шанувальників проєкту лише за 3 дні вдалося зібрати понад 500 тисяч гривень.

МастерШеф — це цілий всесвіт! За роки існування він став справжньою родиною людей, закоханих в кулінарію. Серед них є ті, хто нині захищає нас на передовій. Зокрема, Віктор Перехрест, який добре знайомий глядачам улюбленого кулінарного реаліті. Саме для нього та його побратимів був відкритий збір «Крутий заміс» — на спецавто та індивідуальні засоби утеплення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Війна триває. Вона стосується кожного з нас. І насамперед – бійців на фронті. МастерШеф в Україні вже більш як 13 років, щоразу ми отримуємо тисячі заявок на участь в сезоні.  За 13 років це понад 100 тисяч людей, закоханих у кулінарію та причетних до проєкту. Це величезна кулінарна родина. І ми пишаємося, що в цій родині є герої, які зараз захищають Україну в лавах ЗСУ,
— коментує незмінний суддя проєкту Ектор Хіменес-Браво
Авто на фронті, фото
Фото: пресслужба
Серед цих героїв Вітя Перехрест, якого дуже добре знають наші глядачі. Ми зробили екстрений збір, адже підрозділ Віті залишився без потрібного їм авто. Це авто, завдяки донатам глядачів проєкту та волонтерам, які відвезли машину, вже у Віті,
— додає Ольга Мартиновська.

Нагадаємо, особливість «Крутого замісу» також полягала в тому, що кожен донат від 200 гривень автоматично брав участь у розіграшу ексклюзивних лотів від МастерШеф. Справжньою несподіванкою став той факт, що один з призів — спільний сніданок в ресторані з суддями МастерШеф — виграла учасниця 13-го сезону проєкту Катерина Мазуренко! Вона задонатила 500 гривень, перебуваючи на проєкті, і саме її рандомайзер банку обрав однією з трьох переможців!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Влад Міцкевич розсекретив, чи можна купити перемогу на проєкті МастерШеф. Відомий кулінар зізнався, чи пропонував знімальній команді гроші за власну перемогу.