Наомі Воттс зачарувала виходом у сміливій сукні з глибоким декольте (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Не встигли ми насолодитися гламурним образом Демі Мур, як наша увага перемикнулася на не менш спокусливу сукню Наомі Воттс. Акторка мала неперевершений вигляд на заході у Нью-Йорку. Показуємо вбрання ближче - у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Зірка “Кінг-Конгу” Наомі Воттс стала зірковою гостею премії CFDA Fashion Awards. Захід відбувся 6 листопада в Американському музеї природної історії у Нью-Йорку.

Для свого світського виходу знаменитість обрала чорну сукню від Carolina Herrera. Вбрання, яке мало глибоке декольте та рукава з рюшами з тюлю, чудово підкреслювало струнку фігуру Наомі. Доповненням образу слугували чорні туфлі на підборах та дорогоцінні прикраси - каблучки та довгі сережки у вигляді листя. Своє волосся акторка зібрала у зачіску, дозволивши кільком пасмам спадати на обличчя, та зробила вечірній макіяж з червоною помадою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Енн Гетевей з’явилась на модному заході у денімі. Свій образ вона доповнила дорогоцінними прикрасами від відомого бренду. Що з цього вийшло - показуємо у цьому матеріалі .

Фото: Getty Images