Такі схожі! Сінді Кроуфорд з дочкою з’явились на престижному заході (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Сінді Кроуфорд, яка раніше сяяла на церемонії вручення премії Albie Awards, знову вразила публіку своїм елегантним вбранням. Цього разу вона разом з донькою Кайєю відвідала престижну премію. Зіркова мама та її дочка мали дуже стильний вигляд!

Сінді Кроуфорд та її дочка Кайя Гербер відвідали 74-у церемонію вручення Національної книжкової премії США. Захід відбувся 15 листопада у Нью-Йорку.

На червоній доріжці мама з донькою позували в однотонному вбранні нейтральних відтінків. Так, супермодель 90-х вбралася у білий штанний костюм, який вона поєднала з топом у білизняному стилі. Доповнювали образ босоніжки зі зміїної шкіри, клатч в тон вбранню, годинник, а також кілька прикрас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Кайя ж обрала коричневу сукню без бретельок від Ralph Lauren з колекції осінь-зима 2001. Декольте вінтажного вбрання було прикрашене оздобленням зі шкіри.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували відразу 2 образи , які встигла приміряти співачка Кеті Перрі за один вечір. Спочатку вона з’явилась у світлому вбранні на гламурному заході, а потім переодяглась в аутфіт у темних відтінках і пішла на побачення з Орландо Блумом.

Фото: Getty Images