Яскраво та комфортно: Ріанна вразила стильним луком на вечірці у Лос-Анджелесі (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми писали, що Ріанна блиснула фігурою в спідній білизні через кілька місяців після пологів. Тепер же співачка з’явилась на вечірці з нагоди запуску кросівок у дуже яскравому та стильному луці. Показуємо його - у цій статті на HOCHU.ua.

Співачка Ріанна відвідала вечірку на честь запуску кросівок Puma x Fenty Creeper Phatty. Раніше зірка взяла участь в їхній рекламній кампанії. Захід відбувся 18 грудня у Лос-Анджелесі.

Для своєї появи на публіці Ріанна обрала мішкуваті джинси, які поєднала з синьою шкіряною курткою з хутряними фіолетовими рукавами від Chanel. Доповнювали образ біла майка з аплікацією, фіолетові кросівки з нової лінійки бренду та безліч прикрас. Своє волосся співачка зібрала у хвіст, залишивши одне пасмо спадати на обличчя, та зробила макіяж з фіолетовими тінями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Відмітимо, востаннє Ріанна знімалась для Fenty x Puma шість років тому. А загалом креативною директоркою бренду вона є з 2014 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Ріанна вийшла на публіку з діамантовим годинником на нозі. Він був створений для співачки на замовлення - оправлений у біле золото і прикрашений понад 70 каратами круглих діамантів та смарагдів.

Фото: Getty Images