Підкорив серце DOROFEEVA і зіграє з KOLA в Палаці Спорту: хто став переможцем шоу "Україна неймовірних людей" (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Шоу "Україна неймовірних людей" - заставка, фото
Фото: ТЕТ

Юний щасливець виграв 250 тис. грн!

У суботу, 11 травня, відбувся великий фінал шоу “Україна неймовірних людей” на телеканалі ТЕТ. Серед 8-ми найталановитіших учасників глядачі в залі обрали переможця проєкту, який отримав 250 тис. грн на здійснення своєї мрії 😍 Хто ж переміг у цьому непростому змаганні? Дізнавайтеся далі!

Як повідомляє пресслужба телеканалу “ТЕТ”, переможцем став 12-річний барабанник Кирило Корзун з міста Боярка, що на Київщині. Його виступ вразив не тільки глядачів, а й зірок!

12-річний барабанник Кирило Корзун переміг у шоу "Україна неймовірних людей" - фото
На фото: 12-річний Кирило Корзун. Фото: ТЕТ
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За барабани Кирило сів, коли йому було всього 4 роки. Своєю віртуозною грою він підірвав український тікток, адже зараз його відео набирають мільйони переглядів. Саме так рік тому хлопця помітила співачка KOLA й запропонувала виступити разом. Зараз він мріє вийти на сцену з легендарним американським метал-гуртом “Slipknot”. У свої 12 років хлопець переконаний, що все можливо, якщо ти цього дійсно хочеш 🥰

У фіналі шоу “Україна неймовірних людей” Кирило Корзун виконав саундтрек проєкту “Маяк”. Глибокий та енергійний сингл рок-гурту The Hardkiss, солісткою якого є ведуча телеканалу “ТЕТ” Юлія Саніна. Він зарядив так, що надихнув артистку на дует просто під час ефіру.

Оскільки фінал проєкту “Україна неймовірних людей” зібрав усіх зіркових суддів, яких глядачі бачили впродовж восьми відбіркових етапів, то за феєричним виступом Кирила спостерігала його зіркова подруга KOLA. Співачка наголосила на неймовірній харизмі та сміливості хлопця й запросила виступити разом на своєму першому сольнику в Палаці Спорту.

Кирило дуже сміливий, це помітно й під час виступу. Треба мати сміливість заспівати з Юлією Саніною. Взагалі не на свій вік, дуже потужно, дуже професійно. Я тебе обожнюю, обожнюю твою родину. У нас було вже 4 виступи. Нещодавно я анонсувала концерт у Палаці Спорту. Я дуже тебе чекаю і сподіваюся, що ми зіграємо щось круте,
– прокоментувала KOLA.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Натомість артист MONATIK підкреслив, що Кирило грає не лише професійно, а глибоко та з душею.

Співачка DOROFEEVA закохалася у хлопця ще під час його першого виступу у півфіналі шоу “Україна неймовірних людей”, де була запрошеною суддею і разом з глядачами в залі віддала барабаннику найвищі бали. Вона анонсувала, що хоче долучити Кирила до свого майбутнього проєкту.

Українські артисти вже мають у чергу ставати. Ти дійсно вартий всесвітнього рівня, –
заявила DOROFEEVA, додавши, що її переповнює гордість за перемогу Кирила Корзуна.

Нагадаємо, що “Україна неймовірних людей” – це масштабне шоу власної розробки телеканалу “ТЕТ” та креативної команди Big Brave Events. Це проєкт про незламних, сильних, сміливих і водночас надзвичайно талановитих людей, які надихають, попри труднощі, та змінюють світ на краще 🤍

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як Анна Трінчер після розлучення шукала нове кохання на “Лізі Сміху”. Що з цього вийшло — дізнавайтеся тут.