“Це був челендж”: Анна Трінчер після важкого розлучення шукала чоловіка на “Лізі Сміху"

Новини шоубізнесу
2 517
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Анна Трінчер
Фото: пресслужба

Співачка стала зіркою нового випуску відомого гумористичного проєкту

Співачка та блогерка Анна Трінчер, яка залишила собі автівку після розлучення з чоловіком, стала запрошеною гостею нового випуску “Ліги Сміху. Волонтерський десант 3” на телеканалі ТЕТ. Вона з’явилася в театральному конкурсі разом з командою Ірини Сопонару “7*Я” й осучаснила всесвітньо відому казку “Русалонька”.

22-річна Анна Трінчер зіграла юну русалку, котра шукає справжнього принца, щоб розділити з ним багатство свого підводного світу. Цікаво, що втілити цей сюжет співачка погодилася після драматичного розлучення з блогером Олександром Волошиним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завдяки театральному номеру в “Лізі Сміху. Волонтерський десант 3” зірка спробувала продати себе на базарі, вгамувати смуток у караоке, обміняла свій чарівний голос на ноги. Однак співачка дійшла висновку, що чоловік їй зараз не потрібен.

Не потрібні мені жодні принци насправді. Я не хочу заповнювати свою внутрішню пустоту чоловіками, світ треба шукати в собі. Тому, друзі, наповнюйтесь, а потім наповнюйте,
— натхненно висловилася Анна Трінчер.
Анна Трінчер
Фото: пресслужба

Після цих слів глядацька зала засипала її оплесками, а члени журі оцінили виступ у максимум балів. Так, дебют Анни Трінчер на “Лізі Сміху” безперечно вдався, хоч за лаштунками артистка зізналася, що участь у гумористичному проєкті стала для неї справжнім викликом. До того ж хвилювань додав костюм русалоньки, адже в ньому співачка не могла пересуватися самостійно.

Я переживала, бо я прагматична, серйозна жінка. Тому для мене це був челендж. Це хвіст, який прилягає, в якому в тебе абсолютно сховані ноги. Крок вліво, крок вправо, і ти вже втрачаєш рівновагу і просто падаєш. І на репетиції мене кілька разів буквально ловили за спину,
— поділилася Анна Трінчер.
Анна Трінчер
Фото: пресслужба

Уже в наступному випуску “Ліги Сміху. Волонтерський десант 3” до команд-учасниць приєднаються нові улюблені зірки шоубізу, які жартуватимуть задля гарного настрою та підтримки ЗСУ. Адже кожного ефіру команди змагаються не за кубок переможця, а за право доставити автівку українським захисникам і захисницям. Смійтеся та об’єднуйтеся довкола волонтерських місій щоп’ятниці о 20:00 на телеканалі ТЕТ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер розкрила секрети власної сексуальності. Співачка поділилася своїми 5 лайфхаками , які допомагають їй розкрити власну сексуальну енергію та привабливість.