Віка, Вероніка, Марія чи Карина — хто переміг у шоу "СуперМама" 7 сезон: 5-8 випуски від 11.03.2024

Супермама
739
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Учасниці "СуперМами" 7 сезон, 2 тиждень, фото
Скрін із відео YouTube-каналу "Телеканал СТБ"

На СТБ завершився 2-ий тиждень реаліті "СуперМама", де на прикладі героїнь проєкту українки розбирали, хто ж така насправді незламна супермама

Четвірка героїнь з різними принципами виховання вирушила в гості одна до одної, щоб оцінити суперниць у 3-х категоріях: виховання дітей, хазяйновитість і самореалізація. В кожному випуску глядачі дізнавалися практичні та цінні поради про виховання дітей від ведучого проєкту Дмитра Карпачова.

Другий тиждень проєкту “СуперМама” став одним з найгарячіших у цьому сезоні. Нові учасниці перевершили все, що ви бачили до цього. Мама, яка заробляє на забаганки малюка контентом для дорослих. Мама, яка обмежує час на емоції доньки. Мама, яка вірить, що її син має дар зцілення та сам себе лікує. І мама, яка ніяк не стримує агресію дитини. Заради того, аби довести, що найкраще знаються на вихованні дітей, вони готові навіть влаштувати сварку на очах у Карпачова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В гостях у Вікторії учасниці почули, що запорука успіху — це добре прокачаний мозок. Разом з чоловіком вона виховує 2 дітей — сина Платона та доньку Злату. Наразі Віка перебуває в декреті, сім’ю забезпечує чоловік. До народження сина працювала у Верховній раді.

Учасниця “СуперМами” Вікторія, фото
Скрін із відео YouTube-каналу "Телеканал СТБ"

Зустріла учасниць і Вероніка, яка розкрила усім таємницю. Вона та її 4-річний син — з іншої планети, і дитина має дар зцілювати інших. Тому такі примітивні речі, як горщик, йому не зрозумілі.

Учасниця “СуперМами” Вероніка, фото
Скрін із відео YouTube-каналу "Телеканал СТБ"

Учасниці познайомилися і з мамою широких поглядів — Марією. Вона із чоловіком виховує ситна Тимофія. Маша — це мама, яка живе за принципом повної свободи для свого сина. Вона вважає, що дитинство має бути безтурботним, тому не обмежує бажання сина та купує всі іграшки, які він хоче. Маша вийшла заміж після 5-ї зустрічі зі своїм чоловіком, і разом вони створили сім’ю, де головне — щастя та задоволення їхнього сина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Учасниця “СуперМами” Марія, фото
Скрін із відео YouTube-каналу "Телеканал СТБ"

Побували в гостях і у вимогливої мами Карини. Із чоловіком, який працює майором поліції, вони виховує доньку Вероніку. Карина зазначає, що вона сувора мама, і хоче, щоб її дитина була вихованою. Для неї головне, аби вдома панувала дисципліна. До того ж героїня прийшла на проєкт “СуперМама”, аби довести всім жінкам, що створювати затишок вдома — це головні обовʼязки жінки. Вона вважає себе ідеальною мамою та дружиною.

Учасниця “СуперМами” Карина, фото
Скрін із відео YouTube-каналу "Телеканал СТБ"

За результатами голосування учасниці отримали такі бали:

  • Вероніка: 27 балів

  • Маша: 20 балів

  • Віка: 18 балів

  • Карина: 14 балів

Свої 10 балів ведучий реаліті “СуперМама” Дмитро Карпачов подарував Марії. У результаті вона отримала 30 балів та стала супермамою цього тижня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Учасниці “СуперМами”, фінал, фото
Скрін із відео YouTube-каналу "Телеканал СТБ"

Дивіться 5, 6, 7 і 8 випуски шоу "СуперМама-7" від 11.03.2024 на сайті “ СТБ ”!