Офлайн-кастинг розпочато! СТБ показало перших кандидаток, які боротимуться за серце "Холостяка" Олександра Терена (ФОТО)

Холостяк-13
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олександр Терен, фото
Фото: Інстаграм stbua

Познайомитись з ветераном війни та письменником мріє чимало українок

Ви вже точно чули про те, що популярне романтичне реаліті "Холостяк" повертається на екрани , а головним героєм 13 сезону стане ветеран війни , письменник та автор YouTube-проєкту "Відвал ніг" Олександр Терен Будько. Підготовка до запуску шоу йде повним ходом. СТБ навіть "засвітило" перших дівчат, що завітали на офлайн-кастинг!

Телеканал СТБ інтригує глядачів перед запуском довгоочікуваного 13 сезону шоу "Холостяк". На офіційній інстаграм-сторінці вже показали перші кадри офлайн-знайомства з потенційними учасницями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Організатори поділилися фотографіями з живого кастингу, де можна помітити кілька відеокамер та дівчат. Однак розгледіти обличчя потенційних учасниць неможливо, адже їх спеціально розмили.

Кастинг на 13 сезон Холостяк, фото
Фото: Інстаграм stbua
Ми розпочали офлайн кастинги й тішимося від того, які ж круті дівчата мріють побудувати стосунки з нашим холостяком,
— такими словами підписали фото організатори.

Попри проведення офлайн-кастингу, команда шоу також додала, що охочі дівчата все ще можуть заповнити анкету для участі. Якщо ви теж хочете поборотись за серце Терена, то не проґавте свій шанс!

Кастинг на 13 сезон Холостяк, фото
Фото: Інстаграм stbua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше СТБ писали, що після оголошення головного героя 13 сезону сайт перестав працювати через великий наплив відвідувачів. Анкети на участь від дівчат надходили кожних дві хвилини.