Геніальний очищувач повітря від Xiaomi. Може збирати шерсть тварин прямо з повітря!

Домашні тварини
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Пристрій для очищення повітря від шерсті
Очищувач повітря для домашніх тварин. Фотио: Хочу!

Xiaomi показали геніальний очищувач повітря, який може збирати шерсть з повітря під час линяння

Господарі домашніх тварин добре знають, як важко прибрати всю шерсть з дивана, меблів, килимів під час линяння. Тому Xiaomi прагне полегшити побут і презентує очищувач повітря Beon X3 для домашніх тварин.

Такий пристрій матиме багато функцій. Мабуть, одна з найголовніших полягає у тому, що улюбленці зможуть застрибувати на кришку пристрою і відпочивати на ній, розповідає gizmochina.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Очищувач повітря Beon X3 Pet надійно захищатиме тендітних улюбленців та їх господарів. Пристрій має функцію видалення шерсті та дезодорації. Також він може дезінфікувати та стерилізувати середовище, де проживає пухнаста тварина.

Надпотужне поле іонізації Beon також може вловлювати алергени, які можуть бути присутніми в частинках шерсті домашньої тварини. Це важливо для захисту людей, які схильні до алергії на шерсть домашніх тварин.

Удосконалений фільтр для домашніх тварин забезпечує сильне поглинання шерсті, яка перебуває у повітрі під час линяння. Це запобігає засміченню та присутність волосся у небажаних місцях. Головною особливістю є дрібна і щільна сітка основного фільтра, що дозволяє вловлювати найдрібнішу шерсть.

Пристрій має дезодораційний каталітичний фільтр, який видаляє запах і може освіжити повітря за 3 хвилини. Освіжувач укомплектований спеціальним кронштейном для котів, на який кіт може розміститися для огляду своєї території. X3 Pet має низький рівень шуму та не порушує тишу навколишнього середовища. Наразі Beon X3 Pet представлений на платформі Xiaomi Youpin за ціною 1899 юанів ($261), (10 600 грн).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про можливість у майбутньому придбати автомобілі для собак. Такий транспорт дозволить пересуватися улюбленцям без господаря.