Ретро-кролик, прозорий телевізор та монітор здоров'я: пристрої майбутнього, які з'являться у 2024 році

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото прозорий телевізор
Фото: LG

У 2024 році користувачів очікують незвичні новинки гаджетів та техніки

Кожного року ринок техніки та гаджетів оновлюється різноманітними новинками . Деякі з них здатні надзвичайно дивувати своїми функціями або незвичним зовнішнім виглядом. Цьогоріч у Лас-Вегасі пройшло шоу новинок Consumer Electronic's Show.

Для створення багатьох продуктів було застосовано допомогу штучного інтелекту. Переможці CES 2024 обиралися на основі дизайну, функціональності та інновацій, зосереджуючись на унікальних продуктах, які допомагають розв'язувати повсякденні проблеми, покращити наше життя або розширити межі технологій. Про деякі з них, які справді можуть вразити, розповідає rollingstone.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прозорий телевізор LG Signature OLED T

Технологія прозорих OLED вже багато років існує в комерційних цілях, тому назвати це новинкою не вийде, проте вперше у 2024 році LG робить прозорий телевізор обов’язковою частиною вашої домашньої розваги та привабливий елемент домашнього декору. OLED T розумно підтримує бездротове з’єднання LG “Zero Connect”: зовнішня коробка з усіма потрібними з’єднаннями HDMI і медіаплеєрами з можливістю передавати відео 4K 120 Гц прямо на екран з відстані до 30 футів. Випуск планується на кінець 2024 року але можна сміливо сказати, що прозорість ще ніколи не виглядала такою крутою. 

Монітор здоров'я Withings BeamO 4-в-1

Цей портативний пристрій, подібно до напірного термометра, здатний вимірювати все, від температури тіла до насичення крові киснем. служить свого роду цифровим стетоскопом для моніторингу функцій серця та легенів, і, за словами компанії, він може виявляти ранні ознаки фібриляції передсердь, десатурації крові киснем, шуми в серці, астму та багато іншого. Якщо отримає схвалення, випуск очікується влітку 2024 року.

Кролик R1 AI

Rabbit R1 це персональний помічник у кишені, на основі ШІ. Це універсальний контролер для ваших програм: керувати музикою, купувати продукти, надсилати текстові повідомлення тощо через єдиний інтерфейс. Оптимізує всі функції ваших програм в одному місці. Першу партію одиниць розкупили за один день, а потім другу - до четверга.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, на які ознаки звернути свою увагу при виборі нового телефону . Адже ви прагнете користуватися гаджетом не один місяць чи рік, тому хочеться придбати надійний, якісний і практичний.