Відмиє будь-яку пляму: що треба знати про нову електричну швабру від Dyson

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото пилосос Дайсон
Фото: cdn.homecrux

Новинка у світі техніки - новий Дайсон для прибирання чудово впорається з різними плямами

Кожного року виробники полегшують побут випускаючи нові гаджети та якісну техніку. Цього року 6 березня компанія Dyson випустила потужну електричну швабру Dyson WashG1TM. Це перший в історії компанії пилосос для вологого та сухого прибирання з орієнтованою вартістю $700.

Виробники називають швабру “вбивця для плям”. Вважається, що цей пристрій може впоратися з будь-яким вологим чи сухим забрудненням. До того ж пристрій очищується самостійно, розповідається в instagram Dyson.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Потужне очищення різноманітних складних забруднень разом з такою шваброю стане справою кількох секунд. У пристрої є три режими: від легкого прибирання до серйозних забруднень. Цими трьома режимами можна керувати за допомогою РК-екрану, розміщеного на ручці. Заряду вистачає до 60 хвилин, а запасу води – на “тенісний корт”.

Корпус пилососа оснащений подвійним приводом, щіткою з подвійним роликом, електродвигуном, ручкою та контролем всмоктування. Маючи три в одному можливості всмоктування, миття та миття, Wash G1 має рівень стерилізації 99,9%.

Dyson потужний і чудово справляється з чищенням килимів і твердої підлоги і має найвище всмоктування. Він бездоганно очищає підлоги навіть бруд та сміття у важкодоступних місцях та кутках. У продаж має поступити восени. Пилососи Дайсон відомі у цілому світі завдяки потужному прибиранню, сильному всмоктуванню, якістю очищення та простоті у використанні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які новинки гаджетів та техніки можна очікувати у 2024 році. Збирайте гроші, адже без деяких з них у побуті не обійтися.