Йому могло б виповнитись 55 років… Пригадуємо найкращі цитати Меттью Перрі (ФОТО)

Знаменитості
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Коли день народження Меттью Перрі, фото
Найкращі цитати на честь дня народження Меттью Перрі. Фото: Getty Images

Незабутні цитати та спогади на честь 55-річчя покійного Меттью Перрі

19 серпня Меттью Перрі міг би відсвяткувати свій 55-й день народження, але підступна смерть забрала його життя... Зірка серіалу "Друзі" залишиться в наших серцях не лише як талановитий актор, але і як людина, яка показала, що навіть у найтемніші часи можна знайти світло і гумор. Ми зібрали найкращі цитати та фото Меттью Перрі, щоб вшанувати його пам’ять.

У жовтні 2023 року Меттью Перрі трагічно пішов з життя у віці 54 років. Обставини його смерті були сумними та раптовими. Перрі знайшли без свідомості у своєму будинку в Лос-Анджелесі, і, попри спроби врятувати його, він так і не прийшов до тями. Його смерть викликала хвилю співчуття та скорботи по всьому світу, особливо серед шанувальників "Друзів", які пам'ятатимуть його як одну з найяскравіших зірок телебачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Меттью Перрі залишив нам не лише незабутні ролі, а й мудрі слова, які звучали як на екрані, так і в реальному житті. Ось кілька його найкращих цитат:

Незабутні цитати Меттью Перрі

День народження Меттью Перрі
Життя Меттью Перрі залишило слід у серцях мільйонів. Фото: Getty Images

Мої улюблені шість слів на шляху до відновлення: довіряти Богові, прибирати в домі та допомагати іншим.

***

Раніше я був справжнім чарівним принцом, коли йшов на побачення з дівчиною. Але потім я доходив до того, що міг отримати інсульт від стресу, який я відчував від того, що мені доводилося тримати себе в руках. Відтоді я зрозумів, що ключ до гарного побачення — приділяти жінці увагу.

***

Мені пощастило, що в ранньому віці я зазнав приблизно 19 невдач, тому я реалістично ставлюся до успіху і до того, як швидко він може зникнути. Важливо лише розумно до цього ставитися.

Меттью Перрі в ролі Чендлера Бінга, фото
Меттью Перрі — зірка "Друзів", яка ніколи не згасне. Фото: Getty Images

***

Для актора бути на автопілоті — це найгірше, що може бути.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Спроба подолати залежність — один із найскладніших викликів, із яким стикається людина протягом життя. А те, що мені довелося робити це під пильною увагою таблоїдної преси, спочатку здавалося ще складнішим. Але насправді це, як не дивно, виявилося плюсом. Саме завдяки пресі я не міг зайти в бар і замовити собі випивку.

***

Я, безумовно, ношу своє серце зовні, і я думаю, що це проявляється у персонажах, яких я граю. Я відчуваю тугу чи щось таке, що виходить з мене, і це знаходить відгук у людях.

Меттью Перрі в серіалі Друзі
Меттью Перрі — спадщина актора, яка живе в серцях і цитатах. Фото: Getty Images

***

Коли я був молодшим, я використовував гумор як інструмент, щоб уникнути надто серйозного ставлення до людей: якщо відбувалися глибокі емоційні речі, я жартував, щоб розрядити ситуацію.

***

Кажуть, що жінкам подобаються чоловіки, які вміють їх розсмішити, і я вважаю, що якщо ви можете розсмішити жінку на першому і другому побаченні, то у вас все гаразд.

Красиві фото Меттью Перрі
Незабутні цитати та спогади на честь 55-річчя Меттью Перрі. Фото: Getty Images

***

Я був хлопцем, який хотів стати відомим. У мене аж пара з вух виходила, я так сильно хотів бути відомим. Ти хочеш уваги, ти хочеш грошей, ти хочеш найкраще місце у ресторані. Але я не думав, якими будуть наслідки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Я знаю, що Чендлер схожий на мене. Але якби ви поспостерігали за моїм життям протягом тижня, нудних моментів було б набагато більше.

Молодий Меттью Перрі, фото
Чендлер навіки. Фото: Getty Images

***

Коли ви потрапляєте на чергове перехрестя свого життя, є два шляхи: поганий шлях, коли ви здаєтесь, і важкий шлях, коли ви починаєте боротися. Я пішов важким шляхом і вийшов з нього ще сильнішим. Зараз я сиджу тут і почуваюся чудово.

***

Я навчився падати рано — мені було років шість, саме тоді я зрозумів, що це гарний спосіб розсмішити дівчат.

***

Щоб бути коміком, треба мати трохи темряви за плечима. Я, безумовно, спираюся на своє минуле, і це допомагає.

Найкращі цитати та фото Меттью Перрі
Меттью Перрі і його мудрі цитати. Фото: Getty Images

***

Коли я помру, я б хотів, щоб після "Допомагав людям" було написано "Друзі".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що у вбивстві Меттью Перрі підозрюють відому акторку. Нарешті у ЗМІ виплило її імʼя.