Швидко почистити кукурудзу та часник можна у мікрохвильовці: кухонний лайфхак

Кухня
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото качани кукурудзи
Фото: dobrodar

Цікаві способи чищення овочів швидко

Цікаві способи чищення значно допомагають пришвидшити кухонний процес. Раніше ми розповідали, як правильно нагрівати їжу в мікрохвильовці, а зараз покажемо, як з її допомогою можна швидко почистити часник і качани кукурудзи.

Чищення овочів може бути довгою і виснажливою роботою. Особливо, якщо потрібно начистити велику кількість за швидкий час. Як це зробити за кілька хвилин і зберегти руки чистими, розповідає tasteofhome.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Часник

Зріжте верхівки з кількох зубчиків часнику чи цілої головки та поставте у мікрохвильову піч на 25-30 секунд. Шкірка з зубчиків буде відпадати без зайвих зусиль. Адже у звичайному стані відлущити її буває досить проблематично.

Кукурудза

Руки починають нестерпно боліти вже на 2 качані. Тому тут також знадобиться магія мікрохвильовки. Покладіть качани у піч на 30-60 секунд та дайте охолонути. Зерна просто відскакуватимуть від качана, а ви заощадите свій час і сили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи потрібно зачиняти дверці мікрохвильовки після користування. Адже не усі господині знають про можливі наслідки.