Звичайне олів’є буде мати фантастичний вигляд: як по-новому подати класичний салат

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, що додати до олів’є , щоб цей нудний традиційний салат став значно цікавішим. Тепер розповідаємо про хитрий трюк, який зробить його ефектнішим та красивішим навіть без мінімальної зміни рецепта.

Він полягає у зміні подачі. Ми звикли подавати новорічне олів’є на стіл у одній або двох великих мисках. І це теж непогано, але чому б не змінити цю традицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подати салат оригінально можна дуже просто, а ефект буде приголомшливим. Особливо захопляться ті, хто подібного ніколи не бачив.

Вам знадобиться спеціальне кулінарне кільце для подачі. Втім, навіть якщо його немає - не біда. Його можна виготовити самотужки із підручних матеріалів. Знадобиться звичайна пряма пластикова пляшка.

На виготовлення кільця із пляшки знадобиться одна хвилина – візьміть пластикову тару необхідного вам діаметра. Акуратно відріжте її дно та горлечко. У вас залишиться пряма частина, яку, в свою чергу, можна розрізати на кілька вужчих кілець.

Для подачі салату кулінарне кільце просто покладіть в центр тарілки. Далі залишилось лише викласти салат в отриману форму. Злегка притискаємо поверхню ложкою, щоб надати салату форму і повільно піднімаємо кільце.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цей метод подачі дуже простий. Зверху салат можна прикрасити зеленню, половинками яйця тощо. Також ми розповідали, як готувати салати , щоб вони довше зберігались.