Суцільна романтика: як порадувати “валентинку” вишуканим сніданком, якщо руки ростуть не з того місця

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Не за горами День святого Валентина . А це означає, що чимало людей в стосунках напрягаються, аби провести цей день якомога романтичніше та порадувати свою кохану людину.

Їжа – це те, до чого ви звернутися найпростіше та найекономніше. Разом із порталом cakekatha розповідаємо про кілька чудових кулінарних прийомів на День святого Валентина, які не потребують особливих кулінарних навичок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ідеї для сніданку на День святого Валентина

Вафлі у формі сердець

Приготуйте звичайне тісто для млинців, додавши кілька крапель червоного харчового барвника (за бажанням). Вилийте тісто у вафельницю у формі серця. Якщо вафельниці у формі серця немає, можете вирізати сердечка з готових вафель за допомогою формочки для печива чи ножа. Додайте ягоди до вафель для додаткового кольору та романтичної атмосфери.

Брауні з полуницею

Приготуйте брауні за вашим улюбленим рецептом або скористайтеся готовою випічкою. Подавайте брауні з полуницею для ідеального поєднання шоколаду та фруктів. Замість полуниці з брауні можна використовувати інші фрукти, такі як малина або чорниця.

брауні
Чудовий рецепт солодощів

Тост з яйцем у формі серця

Виріжте з скибочки хліба сердечко за допомогою формочки. Розігрійте на сковороді вершкове масло на середньому вогні. Обсмажте хліб з обох боків до золотистої скоринки. Вилийте яйце в отвір у формі серця, посоліть і поперчіть. Готуйте 5-7 хвилин.

Пончики з джемом у формі сердець

Приготуйте тісто для пончиків за вашим улюбленим рецептом. Сформуйте пончики у формі сердець. Обсмажте пончики у фритюрі до золотистого кольору. Наповніть пончики джемом за допомогою кондитерського мішка.

пончики
Такі пончики нескладно приготувати

Солодощі з переліку можна прикрасити цукровою пудрою, шоколадною глазур'ю, свіжими ягодами або їстівними квітами. Це зовсім не складно, і поради можна адаптувати під звичні рецепти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали, як розігріти їжу без мікрохвильовки та плити. Це хитрий спосіб, яким користуються стюардеси.