Поширена помилка, яка псує страву: в якій каструлі не можна варити пельмені

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як правильно варити креветки . Тепер ділимось порадою, яка допоможе уникнути серйозної помилки у приготуванні пельменів.

Якщо вам часто доводиться стикатися зі злиплими та несмачними пельменями, це свідчить про те, що ви цю помилку робите. Можливо, ви просто використовуєте неправильну каструлю, а саме невідповідного розміру. Про це пише Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чому важливо варити пельмені у великій каструлі?

Пельмені повинні вільно плавати, не стикаючись один з одним. Вода не повинна займати більше 70% об'єму каструлі, щоб не виливатися під час кипіння.

Крім того, ширина та висота каструлі повинні дозволяти пельменям розміститися в один шар. Це не дасть їм прилипнути до дна та стінок каструлі.

Якщо ж варити пельмені в маленькій каструлі, вони злипнуться та втратять форму. А ще є висока ймовірність розварювання, що перетворить страву на неапетитну масу.

Саме використання великої каструлі - запорука ідеальних пельменів, які не злипнуться, збережуть форму та смак. Тому не варто економити на просторі, адже так ви не отримаєте смачної страви.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З цими порадами ви зможете приготувати бездоганні пельмені. Також ми розповідали, як можна застосувати на кухні стебла зелені.