Таку смажену картоплю подають в дорогих ресторанах: хитрий трюк з заправкою до гарніру

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як смачно приготувати картопляне пюре без молока та масла. Тепер ділимось секретом приготування розкішної смаженої картоплі. Вся суть - в заправці до гарніру.

Один простий інгредієнт до картоплі виведе страву на абсолютно новий рівень. Хто знає про цей секрет - залюбки щоразу його застосовує. Детально про цей спосіб розповіли на Ukr.Media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Смажена картопля навіть без нічого - це вже смачна страва, завдяки своєму аромату та хрусткій скоринці. Однак існує спосіб приготувати її ще смачніше. Для цього потрібно додати один несподіваний, але дуже простий інгредієнт.

Потрібно зробити пряну й ароматну заправку на основі одного доступного продукту. Вам знадобиться свіжий лимон.

З цитруса у миску потрібно вичавити сік. Півтори столові ложки отриманого лимонного соку слід змішати з попередньо подрібненим зубчиком часнику. В отриману заправку додаємо кілька фінальних штрихів - дрібку солі, 2 чайні ложки лимонної цедри та будь-які прянощі на свій смак.

Саме цією сумішшю слід заправити картоплю за дві хвилини до її готовності. Буде краще, якщо перед цим заправка трохи постоїть - щоб всі компоненти обмінялися ароматами. Не забудьте ретельно перемішати страву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таким чином ви отримаєте по-справжньому смачну та дещо пікантну смажену картоплю. Також ми розповідали, у чому посмажити рибу , щоб було неймовірно смачно.