Від цього залежить смак ваших страв: як правильно заморожувати фарш

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як правильно продовжити життя сосисок методом заморожування. Тепер ділимось порадами, які стосуються тривалого зберігання фаршу.

Від того, наскільки правильно його було заморожено та розморожено, залежить смак готових страв. Про базові правила щодо цього розповіли на ProstoWay .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як заморожувати фарш

Є кілька способів, які варто взяти на озброєння, якщо ви приготували велику кількість фаршу і хочете зберегти його на тривалий час. У такому випадку найкращою стратегією буде поділити його на кілька порцій. Розкладіть все по пакетиках і трохи придавіть їх, щоб зробити заготовки пласкими. Так їх буде зручніше зберігати в морозильній камері. Можна також підписати пакетики, щоб не забути, який це фарш і коли його заморозили.

Також гарним рішенням буде озброїтися побутовим вакууматором. Якщо його немає, просто розкладіть фарш пакетиками та розкачайте кожну заготовку за допомогою качалки.

Також фарш можна заморозити дуже маленькими порціями, наприклад, скачати в кульки. Круглі заготовки викладаємо на поверхню дошки, яку відправляємо в морозильну камеру. І вже замерзлі кульки зручно перекласти у пакети. За потреби просто дістаньте ту кількість, яка вам необхідна

Як розморозити фарш для приготування страв

Для швидкого розморожування покладіть пакетик із заготівлею в миску, наповнену теплою водою. Зачекайте після цього десять хвилин - для невеликої порції цього часу буде достатньо.

Ще один спосіб правильного розморожування фаршу - за допомогою солі. Викладіть заготовку у соляний розчин. Завдяки такому методу фарш буде розморожуватись трохи швидше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З цими методами можна швидко заморозити або розморозити фарш, який залишиться таким же смачним. Також ми розповідали, навіщо класти туалетний папір в холодильник .