Мало хто знає, як насправді їсти ківі: зі шкіркою чи без

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

ківі зі шкіркою
24 канал / Як насправді треба їсти ківі

Цей фрукт особливо смачний та корисний

Ми розповідали, як повернути свіжість зелені, що зів’яла. Тепер ділимось інформацією про те, як правильно їсти такий популярний фрукт, як ківі.

Багато людей ласують шкіркою ківі, вважаючи її не лише смачною, але й корисною. До того ж, шкірку їсти навіть краще, ніж м’якоть плода. Розповідаємо про це разом із Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шкірка ківі багата на вітаміни, клітковину, фолієву кислоту та вітамін Е. Клітковина живить корисні бактерії в кишечнику, що робить її важливою для травлення. Недарма багато дієт роблять акцент на вживанні продуктів, багатих на клітковину.

Важливо пам'ятати, що ківі не є ліками, як і не є ліками будь-що, що не ліки. Однак це безсумнівно смачний і корисний продукт.

Тож їсти чи не їсти шкірку ківі - вирішувати вам. Але якщо ви не проти її трохи терпкого смаку, то можете сміливо вживати її в їжу, отримуючи додаткову порцію користі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ретельно вимийте ківі перед вживанням, і потріть шкірку, щоб стерти ворсинки. Шкірка, звісно, не така смачна, як сам фрукт, але має цікавий терпкуватий смак. Також ми розповідали, як продовжити життя сметани у вашому холодильнику.