Що додати до піци: відомо, які продукти використовують найчастіше

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали про секрети приготування піци . В основному вони стосуються тіста, однак, багато що залежить від начинки.

Разом із Pixelinform розповідаємо, які продукти найкраще підходять для приготування піци. Завдяки вдалому поєднанню правильно приготованого тіста, соусу та начинки можна отримати чудову страву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що додати в начинку для піци?

Піцу неможливо уявити без сиру. Найчастіше використовуються традиційні італійські сорти – моцарелла та пармезан. При чому перша - обов’язкова.

З м’ясних компонентів можна брати як просто приготоване м’ясо чи птицю, так і перероблені продукти, такі як ковбаса та салямі. М’ясний чи рибний компонент відіграє важливу роль.

З овочів перевага віддається солодкому перцю і маринованій цибулі. Також часто в цю категорію вносять гриби, хоч це і не овочі.

Іноді у складі піци можна побачити такий компонент-приблуду, як ананас. Італійці від такої піци плюються, але якщо вам таке до вподоби - сміливо кладіть його.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також смак піци можна зробити яскравішим за допомогою подрібненого часнику та пряних трав. Ми розповідали, як правильно варити пельмені .