Стюардеси не їдять цього у літаку, і вам не радять: лайфхак для польотів

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

їжа в літаку
N.V. / Стюардеси не їдять всю їжу в літаку

Що варто їсти на борту літака

Ми розповідали, як стюардеси розігрівають їжу без плити та мікрохвильовки. Тепер ділимось порадами щодо того, яким стравам і перекусам варто надавати перевагу, коли ви на борту літака.

Пасажири літаків часто як перекус обирають шоколад та чіпси, але стюардеси, які часто літають і знають всі тонкощі, рекомендують звернути увагу на інші, більш корисні страви. Разом із obozrevatel розповідаємо про це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що їсти в літаку

Продукти, багаті натрієм. Це овочеві палички з моркви або селери, протеїнові батончики, сухофрукти та горіхи. Банани - цей фрукт багатий на калій, який допомагає боротися з втомою. А ще банани легкодоступні та зручні для перевезення.

Яких продуктів слід уникати

Яйця та рибне філе - це продукти, багаті білком. Однак, у приготованому вигляді вони можуть мати неприємний запах для інших пасажирів.  Те саме стосується броколі і деяких інших овочів.

Ще до продуктів, які не варто приносити на борт, відносяться алергени. Зокрема, це арахіс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пам'ятайте, що смаки людей різні, тому вибирайте їжу, яка подобається вам. Дотримуйтесь правил авіакомпанії щодо проносу їжі на борт. Будьте уважні до інших пасажирів і уникайте їжі з різким запахом. також ми розповідали, чому сніданок у готелі називають континентальним .