Розчинна кава смачна, ви просто не вмієте її готувати: як заварити, щоб отримати розкішний напій

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали про фішки, які допоможуть смачніше приготувати натуральну каву . Коли ж йдеться про розчинну каву, то сноби в цей момент часто відвертають носа.

Але цей напій має право на існування. І його навіть можна приготувати смачно, якщо знати деякі трюки. Разом з Ukr.Media розповідаємо про них.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окріп - не друг кави

Це найбільша помилка, яка заважає насолоджуватися смачним напоєм. Висока температура води, яку заливають у чашку, згубно впливає на смак і аромат розчинної кави. Цей напій потребує делікатнішого підходу.

Секрет - у холодній воді

Це цікавий трюк, який допомагає краще розкрити смак напою. Перед тим, як безпосередньо заварювати каву, насипте потрібну кількість гранул розчинної кави в чашку. Потім на каву потрібно вилини невелику кількість холодної води. Достатньо буде столової ложки.

Підготуйте чайник

Поки гранули розчиняються в холодній воді, поставте кип’ятитися чайник. Дайте воді прогрітися, але до кипіння її не доводьте  - ідеальна температура для заварювання становить приблизно 90 градусів Цельсія. При цій температурі з’являються перші бульбашки.

Залишилось додати гарячу воду

Коли вода в чайнику досягне бажаної температури, налийте її на каву. Залишається лише розмішати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці прості секрети приготування дозволять вам пити смачну та ароматну каву. Спробуйте - і ви зрозумієте, що з правильним приготуванням навіть розчинний напій стає справжнім задоволенням. Також ми розповідали, що обов’язково треба зробити з борошном перед тим, як готувати млинці.