Тертка буде як нова: знадобиться один предмет, який  і так є на вашій кухні

Їжа
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

натирати сир
Главред / Простий спосбі зберегти гостроту тертки

Простий спосіб нагострити тертку

Ми розповідали, як правильно застосувати отвір у ручці сковороди. Тепер ділимось порадою, яка допоможе за лічені хвилини ідеально нагострити тертку. 

Тертка – незамінний інструмент на кухні. Та з часом її леза можуть затупитися, що робить процес натирання більш трудомістким. Мало хто знає, та інструмент можна легко і швидко нагострити за допомогою звичайної фольги для запікання. Разом із ProstoWay розповідаємо про це.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як нагострити тертку в домашніх умовах:

  1. Візьміть шматок фольги.

  2. Скрутіть фольгу в щільну кульку розміром з куряче яйце.

  3. Натирайте фольгу на тертці так, ніби це варена картопля.

  4. Видаліть шматочки фольги з тертки.

  5. Перевірте гостроту лез тертки.

Результат на тертці буде помітний вже після першого натирання! Ви відчуєте, як тертка легко та швидко натирає продукти. Оптимальна частота цієї процедури - раз на три місяці. Це допоможе підтримувати гостроту тертки.

Чому фольга так добре нагострює тертку?

Фольга – це тонкий метал, який має властивість загострювати леза під час тертя. М'яка структура фольги дозволяє їй дбайливо впливати на леза тертки, не пошкоджуючи їх. Цей метод нагострення тертки є безпечним, простим і доступним. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спробуйте нагострити свою тертку за допомогою фольги - ви будете приємно здивовані результатом. Також ми розповідали, що додати в каву , щоб напій став ароматнішим.