Хитрий спосіб: овочі на вінегрет зваряться за чотири хвилини

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як пришвидшити варіння буряка для салатів. Тепер ділимось зовсім хитрим способом, який дозволить приготувати овочі для салатів за лічені хвилини.

Існує безліч варіацій виготовлення вінегрету, але їх усіх об’єднує те, що треба варити овочі. Зазвичай це особливо муторний та тривалий процес. Однак є спосіб значно прискорити його. На Pixelinform розповіли, як їх можна приготувати всього за кілька хвилин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому смак “швидкісного” вінегрету не лише не буде гіршим, ніж у його традиційного побратима, але навіть трохи яскравішим. Знадобляться звичні компоненти: картопля, морква, буряк, мариновані огірки, цибуля та консервований горошок.

Всі овочі, як і завжди, потрібно вимити, почистити. Відмінність у тому, що нарізати на кубики невеликого розміру їх потрібно сирими. Після цього розігріваємо на сковороді олію та додаємо нарізаний буряк в один шар. Перемішуємо, поверх буряків викладаємо моркву, а потім – картоплю. Їх не потрібно перемішувати.

Наливаємо трохи води та накриваємо кришкою. Готуємо на максимальному вогні. Як тільки ви помітите перші краплі конденсату на кришці, починайте відраховувати 4 хвилини, після чого знімайте сковорідку з вогню.

Дочекайтеся, поки вміст сковороди охолоне під кришкою. Після цього залишиться лише з’єднати всі інгредієнти та заправити салат олією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виходить дуже смачно та просто. Також ми розповідали, чим замінити майонез в олів’є , щоб вийшло смачніше.