Без масла: найніжніше пюре, яке можна їсти навіть без м’яса

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як правильно нарізати овочі в салат . Тепер ділимось порадами з приготування особливо смачного картопляного пюре. Таке пюре багато хто вважає найкращим гарніром, який пасує абсолютно до будь-якої основної страви. Особливо часто ним супроводжують страви з м’яса.

Однак, мало хто знає, що пюре з легкістю перетворюється на повноцінну та самостійну страву. Та і навіть якщо ні, один простий трюк зробить його значно смачнішим. Про нього розповіли на порталі Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як готувати пюре - чим замінити масло

Для забезпечення самодостатності картопляного пюре, достатньо замінити вершкове масло іншим продуктом. Така страва одразу набуде ситності, поживності та яскравого аромату.

Спершу необхідно звичним чином зварити картоплю. З неї зливаємо воду та ще кілька хвилин прогріваємо на вогні, помішуючи - це забере залишки води. Картоплем’ялкою проминаємо картоплю до однорідного пюре.

У масу, що вийшла, треба, окрім молока, додати ще кілька столових ложок вершкового сиру. Саме цей продукт і являє собою альтернативу вершковому маслу. Можна експериментувати, приміром, використовувати плавлений сир. Будь-який з них зроблять пюре ніжним та дуже смачним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У результаті ви отримаєте неймовірно ситну страву особливо ніжної консистенції. Також ми розповідали, навіщо заливати цибулю окропом .