Три найкращі заправки: чим замінити майонез в новорічних салатах

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, що змінити в олів’є , щоб він став набагато смачнішим. Тепер ділимось порадою, яка допоможе зробити всі новорічні салати значно кориснішими і апетитнішими.

Якщо хочеться змінити смак звичних страв, достатньо замінити заправку. Разом із ProstoWay розповідаємо про три чудові альтернативні варіанти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Сметанно-соєвий соус

Для приготування цього соусу потрібно всього 5 хвилин. Для нього 250 г сметани змішуємо з зубчиком часнику, 2 столовими ложками соєвого соусу, 1 чайною ложкою цукру та додаємо трохи подрібненого кропу. Нехай постоїть впродовж 20 хвилин.

Огіркова заправка

Цією заправкою можна заправити олів’є - буде дуже смачно. В блендері змішуємо трохи улюбленої зелені, твердий сир та свіжий огірок. Також додаємо чайну ложку гірчиці та кілька столових ложок сметани. Що цікаво, до цього соусу можна класти не тільки свіжий, але й солоний огірок.

Сметанний соус з хріном

Для цієї заправки знадобиться 200 г сметани та 2 столові ложки хріну. Чудова ідея - додати ще трохи сушеного часникового порошку. Перемішуємо всі інгредієнти та залишаємо їх настоюватися на 20 хвилин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Оберіть той варіант, який вам більше до смаку - і забудьте про майонез. Також ми ділились рецептом особливого картопляного гарніру .