Як врятувати пересолений оселедець: проста хитрість зробить рибку знову смачною

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Якщо ви купили пересолений оселедець, не варто його викидати. Його можна вимочити кількома способами, щоб зробити смачнішою. Також ми розповідали, як приготувати смачне картопляне пюре .

Оселедець – це смачна і корисна риба, яка є популярним продуктом у багатьох кухнях світу. Однак іноді навіть досвідчені покупці можуть помилитися і купити пересолений оселедець. Є кілька способів, які допоможуть врятувати рибу. Про них розповіли на “ТСН” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спосіб перший: молоко

Філе оселедця потрібно занурити в молоко і витримати не менше п’яти годин, кожні півтори години змінюючи молоко. Після цього шматочки оселедця потрібно промити водою.

Спосіб другий: оцет і вода

Необхідно змішати воду й оцет у пропорції 1:5 і занурити в розчин філе оселедця на дві години. Після цього оселедець потрібно промити водою.

Спосіб третій: чорний чай

Заваріть міцний чорний чай без жодних домішок чи ароматизаторів, дайте охолонути. Потім замочіть у ньому філе оселедця на чотири-п’ять годин. Після цього оселедець потрібно промити водою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо оселедець буде зберігатися в холодильнику, не забудьте покласти його в герметичний контейнер, щоб він не вбрав сторонні запахи. Слідуючи цим простим порадам, оселедець стане смачним і ніжним. Також ми розповідали, як посмажити рибу без борошна .