Навіть магазинні пельмені будуть неймовірно смачними: хитрий спосіб приготування страви

Кулінарні підказки
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали про помилку у приготуванні макаронів , яка заважає приготувати їх смачно. Тепер ділимось хитрим способом приготування, з яким навіть магазинні пельмені будуть смачними.

Готові пельмені - завжди ризик отримати несмачну страву. Тому треба постаратися, щоб приготувати їх апетитними. Про цікавий спосіб розповіли на порталі Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як смачно приготувати пельмені

Для початку, ставимо на плиту сковороду та змащуємо її олією. Можна додати шматочок вершкового масла - буде лише смачніше.

Після цього, не вмикаючи вогонь, викладаємо пельмені. Але важливо дотримуватися між невеликої відстані між ними. Так пельмені не злипнуться і добре просмажаться.

Не варто одразу ж вмикати вогонь. Нехай сковорода з пельменями постоїть трохи за кімнатної температури. Достатньо буде 15 хвилин. Лише після цього можна переходити до приготування.

Вмикаємо середній вогонь і смажимо пельмені. Як тільки з’явиться рум’яна скоринка з усіх боків, в сковороду  вливаємо трохи бульйону чи води. Лише після цього посуд можна накрити кришкою.

В бульйоні пельмені тушкуються впродовж 5-7 хвилин. У цей час можна приготувати улюблену заправку чи соус із подрібненої зелені, чорного перцю, сметани тощо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В кінці залишиться лише змішати готові пельмені із соусом. Також ми розповідали, чим можна замінити яйця в клярі .