Через ці помилки ваше пюре виходить огидним: як приготувати смачний гарнір з картоплі

Кулінарні підказки
750
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

картопляне пюре з маслом
ТСН / Для смачного картопляного пюре

Для смачного картопляного пюре

Ми розповідали, який трюк допоможе вам приготувати особливо смачний зелений борщ . Тепер ділимось порадами, які допоможуть уникнути помилок при приготуванні картопляного пюре.

Картопляне пюре – це класична страва, яка може стати справжньою окрасою столу. Однак її легко зіпсувати, якщо припуститися деяких помилок. Розповідаємо про них разом із порталом Pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Неправильний вибір картоплі

Для пюре найкраще підходять крохмалисті сорти картоплі, які легко розварюються. Якщо ви використовуєте тверді сорти, пюре може вийти грудочками.

Недостатня кількість солі

Не бійтеся солити воду при варінні картоплі для пюре. Якщо ви додасте мало солі, пюре буде прісним і несмачним. Додавання солі в готове пюре вже не допоможе.

Залишки води

Після варіння картоплі важливо злити всю рідину. Якщо ви цього не зробите, пюре буде водянистим і несмачним. Найкраще - кілька хвилин прогріти каструлю з картоплею вже без води. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуючись цих простих порад, ви зможете приготувати ідеальне картопляне пюре, яке буде ніжним, ароматним і смачним. Також ми розповідали, що варто знати, щоб приготувати нереально смачну смажену картоплю .