Зелений борщ буде неймовірним: хитрий румунський лайфхак, з яким страва стане втричі смачнішою

Кулінарні підказки
1 345
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

зелений борщ
Фото Hochu.ua / Борщ буде значно смачнішим

Хитрий кулінарний трюк

Ми розповідали, який продукт не варто додавати до котлет , щоб не зіпсувати страву. Тепер ділимося цікавим трюком, який допоможе вам приготувати найсмачніший щавлевий борщ.

Зараз з'являється все більше свіжої зелені, тож саме час варити свіжий зелений борщ. Але його можна приготувати ще смачніше – секрет того, як саме додати наприкінці приготування яйця. Hochu.ua розповідає про хитрий кулінарний трюк, що змінити смак страви.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як додати яйця в борщ

Зазвичай яйця додають наприкінці приготування борщу, коли і м'ясо, і картопля готові. Є два найпопулярніші методи - збити яйце і влити його сирим, розмішуючи, або заздалегідь відварити і нарізати. Вони обидва мають своїх прихильників, але часто найголовніші критики – діти – не люблять зелений борщ через наявність там яєць.

Коли яйце вливають сирим, воно згортається клаптями, які потім плавають у мисці. Нарізане ж яйце наоборот, має щільну структуру білка, і вибивається зі смаку готової страви.

Тому пропонуємо зовсім інший підхід. Кулінарна редакторка підгледіла цей спосіб у румунській кухні. Він полягає в тому, що яйця потрібно розділити на білки та жовтки. Білки прибираємо – з них потім можна приготувати щось інше. А жовтки слід розмішати зі сметаною або густим йогуртом, і вже в такому вигляді додати до борщу.

яйця зі сметаною
Фото Hochu.ua / Борщ буде значно смачнішим

Там страва стане надзвичайно смачною, а її текстура не постраждає від додавання яєць. Обов'язково спробуйте так приготувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Експериментуйте, щоб знайти свій ідеальний рецепт зеленого борщу. Також ми розповідали, який інгредієнт псує сирники .