Ці кухонні поради зовсім не діють: 3 міфи з інтернету, які не працюють

Кулінарні підказки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото піца в мікрохвильоці
Фото: lifestyle

Деякі поради не варто використовувати на своїй кухні

Не усі кухонні хитрощі , якими переповнений інтернет мають ефект. Тому деяких з них варто уникати, адже цих помилок краще уникати при приготуванні їжі, щоб не зіпсувати смак страв.

Багато цікавих кухонних лайфхаків перетворюють процес готування на просту та цікаву справу, але безліч з порад можуть призвести до ушкодження техніки, зіпсованих продуктів чи залишити родину без обіду. Про 3 поширених способи, яких варто уникати, розповідає foodnetwork.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагрівати пляшку з вином, щоб дістати корок. Це досить популярний та відомий спосіб, який має інший бік. Нагрівання повітря в шийці пляшки призведе до збільшення тиску, достатнього, щоб вийняти пробку, але потрібно враховувати, що пляшка може лопнути в руках та поранити. А ще навряд ви смакуватимете теплим вином.

Додавати олію до макаронів, які варяться. Це не дозволить уникнути злипання чи прилипання до дна. Краще періодично помішувати ложкою. Додавання олії лише робить макарони слизькими і соус не вбереться та не прилипне до них, а лише призведе до того, що страва буде менш смачною.

Розігріти піцу у мікрохвильовці зі стаканом води. Популярний кухонний міф рекомендує розігрівати піцу разом зі стаканом води у мікрохвильовці для хрусткої скоринки. Насправді це спотворить смак і зробить тісто схожим на гуму. Краще скористатися духовкою для розігріву.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали , як покращити смак вина. Це допоможе перетворити невдалий напій на шедевр для справжніх гурманів.