Мало хто знає: три кольори, в які не можна фарбувати яйця на Великдень

Кулінарні підказки
525
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

великодні яйця
ranok.istv / Які кольори не підходять

Вони точно небажані у вашому кошику

На Великдень віряни фарбують та розписують яйця. Ми розповідали про тонкощі створення писанки . Тепер розповідаємо, які кольори не варто використовувати при створенні крашанок.

Далеко не всі кольори підходять для фарбування яєць. Від деяких відтінків краще відмовитися. Розповідаємо про це разом із Pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В які кольори краще не фарбувати яйця

  • Чорний колір - зазвичай цей відтінок асоціюється з жалобою та смертю. Тому він не підходить до великоднього настрою. Також недоречними будуть темно-сірий, темно-коричневий тощо. 

  • Білий колір - це просто логічно невдале рішення. Річ у тім, що білий колір і так природній для яєць, навіть не буде видно, що вони пофарбовані. 

  • Помаранчевий колір - теж природній для курячих яєць, особливо ненасичені його варіації. Тому обирайте яскраві відтінки, а від приглушеного жовтого та оранжевого краще відмовитись.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для яєць підійдуть усі відтінки червоного – від бордового до рожевого. Яскраві кольори, такі як зелений, блакитний, синій, жовтий і так далі - теж підходять. Також ми розповідали, як варити яйця на Великдень , щоб вони не потріскались і були красиві.