Розкішний смак у кожному шматочку: що додати в банку до сала, щоб продукт був неймовірно смачним (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як смачно закрити на зиму баклажани . Тепер ділимось рецептом смачного консервованого сала.

Разом із порталом “Главред” розповідаємо, як засолити сало в банці в розсолі. Це один із найпоширеніших методів тривалого зберігання сала. Правильно закрите сало можна зберігати не один місяць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • сало

  • сіль

  • лавровий лист

  • чорний і червоний перець - до смаку

Спосіб приготування:

  1. Для приготування розсолу поставте на вогонь каструлю з водою. Коли закипить, додаємо сіль, а також лавровий лист, чорний і червоний перець. Кип'ятимо все разом кілька хвилин, тоді знімаємо з вогню.

  2. Розсіл повинен охолонути до кімнатної температури. Тим часом промиваємо і обсушуємо сало. Його потрібно нарізати на шматочки, які легко помістити в банку і потім дістати з неї.

  3. У ретельно вимиті та висушені банки на дно викладаємо часточки очищеного часнику. Туди ж викладаємо сало. Зверху кладемо ще часнику і заливаємо банки із салом та спеціями охолодженим розсолом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спочатку закрийте банки звичайними капроновими кришками і залиште при кімнатній температурі у темряві на 48 годин. Тільки після цього закочуємо металевими кришками. Сало виходить ніжне та ароматне. Також ми ділились рецептом цікавої яблучної консервації .