Супербюджетний салат на святковий стіл: смачна страва за копійки (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як приготувати красивий та ефектний салат до святкового столу. Тепер ділимось рецептом дуже смачної та бюджетної закуски.

Страва з печінкою і солоними огірочками дуже смачна. Інгредієнти чудово поєднуються між собою. Як приготувати цей салат, розповіли на порталі “Главред” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • Куряча печінка - 300 г

  • Цибуля - 1 шт

  • Морква по-корейськи - 100 г

  • Мариновані огірки - 2 шт

  • Майонез - 1-2 столових ложки

Спосіб приготування:

  1. 1 велику цибулину чистимо, нарізаємо та обсмажуємо на олії. Ціль - щоб всі шматочки забарвилися в апетитний золотистий колір.

  2. Курячу печінку промиваємо та зачищаємо від плівок. Кип’ятимо воду, солимо її і відварирюємо курячу печінку 7-9 хвилин.

  3. Коли печінка охолоне, нарізаємо її смужками. 2 солоних огірка теж ріжемо соломкою. Гарним рішенням буде промокнути огірок паперовим рушником, щоб в салаті не було занадто багато вологи.

  4. Моркву по-корейськи трохи подрібнюємо, розрізаючи найдовші шматочки. Теж викладаємо на серветку - щоб прибрати зайву рідину.

  5. Змішуємо в салатнику курячу печінку, моркву по-корейськи, солоний огірок та цибулю. Трохи досолюємо до смаку, додаємо чорний перець та майонез.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Все ретельно перемішуємо та викладаємо у салатник. Також дуже смачно буде, якщо майонез для цієї страви ви приготуєте самотужки. Ми ділились простим рецептом соусу .