Як вдосконалити смак набридлого Олів’є: найпростіші лайфхаки

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як подати ваш улюблений коктейль з новорічною атмосферою. Тепер ділимось лайфхаками, які допоможуть докорінно змінити смак класичного, але всім набридлого олів’є.

Чимало людей люблять цей салат, але завжди варто розвивати свій смак і відходити від рецептів минулого. Тим паче, що зараз далеко не радянський союз, тож і вибір продуктів, якими салат можна збагатити - широкий, як ніколи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однією із базових порад, що змінить смак салату, буде відмовитись від використання ковбаси. Якщо замінити її на відварене або запечене м’ясо, смак практично не зміниться. А можна і взагалі замінити звичний м’ясний компонент на рибу. Так салат остаточно набуде нового змісту. Для цього чудово підійде форель або біла морська риба.

Можна використати як засолену (з якою нічого не треба робити - лише нарізати), так і сиру. Для останнього варіанту потрібно буде відварити рибу в підсоленій воді не більше 15 хвилин. А вже коли риба охолоне, нарізати її на шматочки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також можна додати нові інгредієнти як до соусу, так і до основного складу салату. Наприклад, додати гірчиці і каперсів до майонезу - і смак зміниться. Також ми розповідали, чим взагалі можна замінити майонез у новорічних салатах.