Ідеально для перекусу та ланч-боксу: як приготувати неймовірні мінісосиски в тісті (РЕЦЕПТ)

Рецепти
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як приготувати справжню картоплю фрі . Тепер ділимось рецептом оригінальних маленьких сосисок в тісті. Їх можна приготувати завчасно, заморозити та перед подачею до столу розігріти у духовці.

Такі сосиски дуже люблять діти. На порталі picantecooking розповіли, як приготувати їх у тісті для хліба Хоккайдо, однак його можна замінити звичайним готовим дріжджовим тістом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 1 упаковка тіста

  • 50 г вершкового масла (кімнатної температури)

  • 30 г цукру

  • 40 міні-сосисок

  • 50 г кунжуту

  • 1 яйце (злегка збите)

Спосіб приготування:

  1. Тісто викладаємо на присипану борошном поверхню. Розрізаємо прямокутник навпіл по довжині.

  2. Нарізаємо кожну половину тіста смужками, щоб загалом вийшло 40 штук. Довільно обгортаємо кожну сосиску смужкою тіста і викладаємо на деко, застелене пергаментом. Повторюємо з рештою тіста та сосисок.

  3. Накриваємо готові сформовані сосиски в тісті ледь вологим рушником і залишаємо на годину для підняття. Тісто має вирости вдвічі.

  4. Розігріваємо духовку до 200°C. Змащуємо поверхню тіста яйцем і щедро посипаємо кунжутом.

  5. Випікаємо сосиски в тісті в розігрітій духовці протягом 12-15 хвилин, до золотистого кольору та готовності. Дістаємо сосиски в тісті з духовки і подаємо теплими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такі сосисочки ідеальні для перекусу чи щоб взяти з собою на роботу чи в школу. Також ми ділились рецептом смачних домашніх чипсів у духовці.