Дуже смачний і швидкий десерт: як приготувати розкішне “Бите скло” (РЕЦЕПТ)

Рецепти
934
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як приготувати дуже смачні і ніжні пончики . Тепер ділимось рецептом надзвичайно смачного десерту “Бите скло”.

Цей десерт надзвичайно смачний і швидкий, а ще для нього потрібні найпростіші інгредієнти. Як приготувати цей яскравий торт, розповіли на порталі “Файні рецепти” .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Інгредієнти:

  • 500 мл сметани 20%

  • 3 ст. л. швидкорозчинного желатину

  • 100 г цукру

  • 3 пакети желе різних кольорів

  • 6 шт одноразових пластикових стаканчиків

Спосіб приготування:

  1. Замочуємо желатин у воді, перемішуємо і залишаємо для набухання на 15-20 хвилин. З кожного пакету желе готуємо желе для десерту "бите скло", але використовуємо води вдвічі менше, ніж прописано у інструкції.

  2. Виливаємо готове желе у пластикові скляночки і охолоджуємо в холодильнику. Коли желе охолоне, розрізаємо пластик ножицями, щоб отримати желе цілим.

  3. Нарізаємо його на шматочки (кубики, трикутники тощо). Шматочки в довільному порядку викладаємо у глибокий посуд, застелений харчовою плівкою.

  4. Розігріваємо желатин на водяній бані до повного розчинення, але не кип’ятимо. Паралельно збиваємо сметану з цукром до пишної маси.

  5. Поступово додаємо розчинений желатин, продовжуючи збивати. Заливаємо десерт "бите скло" готовою сумішшю і відправляємо в холодильник на 3-4 години.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Готовий желейний торт обережно перевертаємо на таріль і прикрашаємо. Також ми ділились рецептом дуже красивого торта “Карамелька” .