"Я тебе не люблю": як відверто сказати людині, що у вас зникли почуття

Стосунки
628
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Червоне серце на темному тлі
Фото: Unsplash

Сказати "Я тебе не люблю" буває складніше, ніж зізнатися у почуттях

Бути об'єктом нерозділеного кохання може бути ніяково і навіть болісно. Тому краще чесно сказати закоханому хлопцю, що не варто чекати взаємності. Як це зробити? Давай розбиратись разом.

Як пояснити хлопцю, що ти його не любиш: дієві поради

Почути освідчення в правильній людині — це, погодься, щастя. Але якщо заповітні три слова вам сказав не той хлопець, краще швидко "перерізати пуповину", перш ніж його почуття стануть ще сильнішими, пише verywellmind.com . Цього можна досягти за три прості кроки.

Вислови вдячність

Постарайся залишатися доброю по відношенню до хлопця, який невідповідно закоханий у тебе. Так що вияви вдячність за те, як він ставляться до тебе та його почуття. Важливе правило — вдячність має висловлюватися щиро та з розумінням того, наскільки важкими можуть виявитись для нього твої слова.

Похвали його

Намагаючись м'яко відмовити шанувальнику, можна зробити ще один крок – похвалити. Зроби комплімент щодо його зовнішності, розуму чи характеру. Однак це слід робити в міру та з повагою.

Відмов

Настала черга найскладнішого кроку — відмови. Тут важливо бути чесною, але в міру. Помилуй почуття хлопця і просто скажи, що не можеш відповісти взаємністю. А ось говорити про те, що ти любиш іншого і саме тому не можеш поділити почуття хлопця – не варто. Він може подумати, що має шанс і сподіватися на те, що згодом ти полюбиш і його.

Також може бути гарною ідеєю ненадовго дистанціюватися від нього, щоб у хлопця не виникло неправильне уявлення про твої почуття.

Але якщо хлопець погано реагує на відмову, ти маєш повне право повністю припинити спілкування з ним та не терпіти поганого ставлення до себе.

Як сказати партнеру, що ти його не любиш

Але бувають і ситуації, коли сказати про відсутність почуттів потрібно людині, з якою ти у стосунках. Але тут треба бути розважливим. І перш ніж сказати хлопцеві, що ти його більше не любиш, варто добре обдумати це рішення. Сварка, поганий настрій чи інші тимчасові обставини — не привід заявляти, що кохання більше немає.

Якщо ж ти впевнена, що розлюбила, то виконай три кроки, які ми описали раніше.

Раніше ми розповідали про те, як поводиться чоловік, який більше не любить жінку . На відсутність почуттів вказують дев'ять ознак.