Тривожні дзвіночки: як поводиться чоловік, коли він більше не кохає жінку

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Усвідомлення того, що чоловік більше за вас не любить, може бути болючим. Але краще знати про тривожні сигнали, щоб підготуватися до розставання або вжити заходів.

Якщо чоловік не любить, як він поводиться: 9 ознак

Екс-психотерапевтка Кристал Джексон у своїй колонці для thetrulycharming.com розповіла про 9 ознак, які вказують на те, що чоловік більше не любить жінку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ви відчуваєте, що він втратив інтерес

Перша ознака проста: ви думаєте, що вона вас більше не любить. Тут важливо розуміти, чому ця думка виникла — справа у вашій самооцінці, тривожному типі прихильності чи щось насправді змінилося у відносинах.

Те, що йому у вас подобалося, тепер його дратує

Раніше він думав, що ви чарівні. Тепер все, що ви робите, здається, його дратує. І якщо раніше він міг пожартувати, то тепер постійно критикує. А ви, отже, починаєте відчувати, що недостатньо гарні.

Він віддаляється

Раніше він усе розповідав, але останнім часом став замкнутим. І справа не лише в емоційній уразливості. Здається, він зберігає секрети чи принаймні більше не ділиться з вами своїми почуттями. Насправді може бути важко змусити його взагалі відкритися.

Він перестав робити компліменти

Чоловік, який розлюбив, стає скупий на компліменти, як ніколи раніше. Ви навіть не помітите спочатку, що всі компліменти зникли, поки не зрозумієте, що не пам'ятаєте, коли він в останній раз казав, що ви добре виглядаєте.

Він ніколи не згадує про спільне майбутнє

Однією з головних ознак того, що він вас більше не любить, є те, що він перестає планувати ваше майбутнє як пари.

А коли ви говорите про майбутні свята чи важливі події, він відповідає дуже ухильно.

Він "френдзонить", коли ви з ним фліртуєте

Ймовірно, це одна з найгірших ознак того, що чоловік більше не любить.

На флірт він відповідає щось на кшталт "оу, дякую" чи "це мило", але не фліртує у відповідь. І, здається, йому навіть не лестить така увага.

Він не намагається налагодити стосунки

У будь-яких стосунках є проблеми. І якщо спочатку вирішував їх, то тепер він зовсім відсторонився.

Його менше цікавить інтимна близькість

Однією з головних ознак того, що чоловік більше не любить жінку, є те, що сексуальне життя пари йде під укіс. А коли ви питаєте його, що відбувається, він завжди знаходитиме причини ухилитися від відповіді.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він не каже, що любить

Це найясніша ознака, особливо, якщо раніше освідчення в коханні були для вашої пари чимось постійним. Чоловік, який розлюбив, не каже, що нудьгує, що йому хочеться бути поряд і не намагається справді проводити час разом.

Раніше ми розповідали про те, яку жінку ніколи не покине чоловік . Є п'ять речей у жіночій поведінці, які чіпляють хлопців.