Заради цих зачісок дитина буде сидіти на стільчику (ФОТО, ВІДЕО)

Діти
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Дитяча зачіска, фото
Фото: instagram.com/toddlerhair_netherlands/

До вашої уваги — найгарніші зачіски для дівчинки, які легко зробити вдома

Якщо у вас донька, ви можете робити їй найгарніші зачіски із бантиками та іншими прикрасами. Залежно від того, наскільки довгим є волосся, можна плести складніші або простіші варіанти. В обох випадках розкішна зачіска — гарантована. Головне — терпіння мами та дитини.

Якщо ваша дитина непосидюча і ненавидить розчісуватися, зробіть для неї процес заплітання улюбленим періодом. Наприклад, придбайте найгарніші гребінці їхнього улюбленого кольору, із блискітками, де будуть намальовані улюблені герої мультиків. А під час заплітання увімкніть улюблений мультфільм.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аби зачіска вийшла рівною та не розпадалося, необхідно мати якісні фіксатори та гребінці. Придбайте кілька різних гребінців за формою, шириною гребінчиків та їхньою величиною. Дитина одразу “віднайде” свій улюблений, і буде просити розчісувати саме ним.

Аби зафіксовувати косички і прядки, купіть крабики різного розміру, затискачі типу “алігатор” та невидимі одноразові резинки. Покажіть дитині фотографії декількох стильних зачісок з Інтернету, аби вона сама обрала, як її заплести. Тоді вона сидітиме максимально спокійно. А коли ви довершите декорування її волосся, сфотографуйте і покажіть їй результат з різних ракурсів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про дитячий обман. Психолог розповів, чому діти починають брехати батькам, і як це виправити.